Dagelijks transport naar en van Zweden

Van Malmö tot Kiruna, van Göteborg tot Sundsvall

Voor betrouwbaar en veilig transport is Beijer Transport & Logistics ‘thuis’ in heel Europa, dus ook in Zweden. Dankzij duurzame allianties met lokale transporteurs en koeriersbedrijven weten we in Zweden de weg, waarbij we de regie strak in eigen handen houden. Via vaste lijndiensten bieden we dagelijks transport voor zowel groupage als complete ladingen naar en van de grote steden en de verste uithoeken van Zweden.

Frequentie en looptijden

Groupage – stukgoed; Deelpartijen – Compleet vrachten;
Vertrek:
Standaard looptijd:
dagelijks
2-3 werkdagen
Vertrek:
Standaard looptijd:
dagelijks
1-3 werkdagen

Express- en koeriersdiensten Zweden

Beijer Transport & Logistics kan uw zending naar en van Zweden per express service vervoeren. Daarmee kunnen we op elke gewenste bestemming de looptijd verkorten. Inzetbaar voor klein en minder zwaar transport, maar ook voor pallets en complete ladingen.

Transportbedrijf voor flexibele expeditie naar Zweden

Met onze gemotiveerde en vakkundige medewerkers zijn we in staat om hoogstaand transport binnen Europa en naar Scandinavische landen als Zweden te verzorgen. Bij Beijer Transport & Logistics bent u verzekerd van kwaliteit. Ons bedrijf bestaat al sinds 1945 en beschikt over de nodige ervaring. Dat wordt ook aangetoond door onze AEO-certificering. Als één van de eerste transportbedrijven verkregen wij het certificaat ‘Douanevereenvoudiging & Veiligheid’. Onze dienstverlening kenmerkt zich door een fijnmazig netwerk, een goede naam, vaste frequenties en snelle looptijden. Zoekt u een partner voor transport naar Zweden, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Meer informatie over transport naar Zweden

Beijer Transport & Logistics voorziet u graag van advies en meer informatie over transport naar Zweden. Voor de verschillende Europese landen waarnaar en -van wij expeditie verzorgen, gelden verschillende regels waarvan u op de hoogte moet zijn. Zo geldt voor transport naar Zweden bijvoorbeeld een maximum gewicht van 44 ton. Wij informeren u graag en voor een offerte kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij worden graag uw partner in transport van en naar Zweden of andere Europese landen.

Belangrijke informatie betreffend het transport in Zweden:

Toegestane maximum afmetingen en gewicht m.b.t. transport
In Zweden geldt een maximaal terreingewicht van 40 ton, dit is de auto inclusief lading.

Nationale feestdagen
1 Januari (Nieuwjaarsdag)
6 Januari (Driekoningen)
Goede Vrijdag
Pasen
1 Mei (Dag van de Arbeid)
21 Mei (Hemelvaartsdag)
31 Mei/1 Juni (Pinksteren)
6 Juni (Nationale feestdag)
20 Juni (Avond voor Midzomer)
21 Juni (Midzomers Dag)
1 November (Allerheiligen)
25/26 December (Kerstmis)
31 December (Oudejaarsavond)
Feestdagen zonder datum veranderen elk jaar.

Rijverboden transport in Zweden
Er zijn geen rijverboden op feest- of zondagen.

LEES MEER