Dagelijks transport naar en van Polen

van Szczecin tot Lublin, van Gdansk tot Krakow

Voor betrouwbaar en veilig transport is Beijer Transport & Logistics ‘thuis’ in heel Europa, dus ook in Polen. We lossen uw logistieke uitdagingen op en staan voor zekerheid en kwaliteit. Met vaste lijndiensten biedt Beijer dagelijks transport voor zowel groupage als complete ladingen naar en van alle regio’s in Polen. Door duurzame allianties met lokale transporteurs en koeriersbedrijven worden uw goederen en transport onder strakke regie van Beijer Transport & Logistics in Warschau en alle uithoeken van Polen geleverd.

Frequentie en looptijden

Groupage – stukgoed; Deelpartijen – Compleet vrachten;
Vertrek:
Standaard looptijd:
dagelijks
2-4 werkdagen
Vertrek:
Standaard looptijd:
dagelijks
1-3 werkdagen

Express- en koeriersdiensten Polen

Beijer Transport & Logistics kan uw zending naar en van Polen per express service vervoeren. Daarmee kunnen we op elke gewenste bestemming de looptijd verkorten. Inzetbaar voor klein en minder zwaar transport, maar ook voor pallets en complete ladingen.

Transport naar Polen: veilig en zeker

Als u kiest voor Beijer Transport & Logistics, dan kiest u voor een betrouwbare partner voor uw transport naar Polen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Ons bedrijf kenmerkt zich onder meer door:
- Een fijnmazig netwerk
- Snelle looptijden
- Vaste frequenties
- Betrouwbare partners
- Uitstekende reputatie

Als één van de eerste transportbedrijven in Nederland zijn wij voorzien van het AEO certificaat ‘Douanevereenvoudiging & Veiligheid’. Wij kunnen u dan ook optimaal van dienst zijn als het gaat om veilig en zeker transport naar Polen en andere Oost-Europese landen.

Meer informatie over transport naar Polen

Bent u benieuwd naar wat Beijer Transport & Logistics precies voor uw expeditie van en naar Polen kan betekenen? Onze gemotiveerde werknemers zorgen er ongetwijfeld voor dat uw expeditie van goederen vlekkeloos verloopt. Voor verschillende Europese landen gelden verschillende regels omtrent het transport van en naar het betreffende land. Beijer Transport & Logistics kan u voorzien van deze specifieke informatie. Daarnaast adviseren we u graag over de verschillende mogelijkheden, zodat we u optimaal van dienst kunnen zijn bij het transport naar Polen en andere Europese landen.

Belangrijke informatie betreffend het transport in Polen:

Toegestane maximum afmetingen en gewicht m.b.t. transport
In Polen geldt een maximaal terreingewicht van 40 ton, dit is de auto inclusief lading, wat inhoudt dat we maximaal 22 ton lading per trailer kunnen vervoeren.

Nationale feestdagen
1 Januari (Nieuwjaarsdag)
Pasen
1 Mei (Dag van de Arbeid)
3 Mei (Dag van de Grondwet)
Pinksteren
11 Juni (Sacraments Dag)
15 Augustus (Maria Hemelvaart)
1 November (Allerheiligen)
11 November (Onafhankelijkheidsdag)
25 December (Kerstmis)
26 December (St. Stephans Dag)
Feestdagen zonder datum veranderen elk jaar.

Rijverboden transport in Polen
Er zijn geen rijverboden op feest- of zondagen.

LEES MEER