Dagelijks transport naar en van Letland

van noord tot zuid van oost tot west

Voor betrouwbaar en veilig transport is Beijer Transport & Logistics ‘thuis’ in heel Europa, dus ook in Letland. Dankzij duurzame allianties met lokale transporteurs en koeriersbedrijven weten we in geheel Letland de weg, waarbij we de regie strak in eigen handen houden. Via vaste lijndiensten bieden we dagelijks transport voor zowel groupage als complete ladingen naar en van de grote steden en de verste uithoeken van Letland.

Frequentie en looptijden

Groupage – stukgoed; Deelpartijen – Compleet vrachten;
Vertrek:
Standaard looptijd:
2-3x per week
3-5 werkdagen
Vertrek:
Standaard looptijd:
4x per week
2-3 werkdagen

Express- en koeriersdiensten Letland

Beijer Transport & Logistics kan uw zending naar en van Letland per express service vervoeren. Daarmee kunnen we op elke gewenste bestemming de looptijd verkorten. Inzetbaar voor klein en minder zwaar transport, maar ook voor pallets en complete ladingen.

Uw solide partner in transport

Onze logistiek strekt zich uit over heel Europa, dit houdt in dat u voor elk gewenst transport bij ons aan het juiste adres bent. Wij zullen met uiterste zorg en effectiviteit de vracht op de gewenste plek afleveren.

Informatie die voor u van belang is:
- Maximaal gewicht: 40 ton
- Maximum hoogte: 4 m
- Maximum breedte: 2,5 m
- Normale tarief: 20 procent

Wij informeren u hierover graag, maar regelen het vervoer verder geheel voor u, zodat u zich kunt richten op uw core business. Samen met onze kernwaarden maakt dit Beijer tot de juiste partner voor het vervoer van uw goederen van en naar Letland en andere Oost-Europese landen.

Neem contact op voor informatie over transport naar Letland

Bent u benieuwd wat ons transportbedrijf voor u kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Beijer Transport & Logistics is door de jaren heem meegegaan met de nieuwe eisen en ontwikkelingen op het gebied van douane. Als één van de eerste bedrijven zijn wij dan ook voorzien van het AEO-certificaat ‘Douanevereenvoudiging & Veiligheid’. Wij zijn u van dienst bij al uw soorten transport van en naar Letland en andere Europese landen.

LEES MEER