Dagelijks transport naar en van Hongarije

van noord tot zuid, van oost tot west

Voor betrouwbaar en veilig transport is Beijer Transport & Logistics ‘thuis’ in heel Europa, dus ook in Hongarije. Dankzij duurzame allianties met lokale transporteurs en koeriersbedrijven weten we in geheel Hongarije de weg, waarbij we de regie strak in eigen handen houden. Via vaste lijndiensten bieden we dagelijks transport voor zowel groupage als complete ladingen naar en van de grote steden en de verste uithoeken van Hongarije.

Frequentie en looptijden

Groupage – stukgoed; Deelpartijen – Compleet vrachten;
Vertrek:
Standaard looptijd:
3-4x per week
2-4 werkdagen
Vertrek:
Standaard looptijd:
dagelijks
2-3 werkdagen

Express- en koeriersdiensten Hongarije

Beijer Transport & Logistics kan uw zending naar en van Hongarije per express service vervoeren. Daarmee kunnen we op elke gewenste bestemming de looptijd verkorten. Inzetbaar voor klein en minder zwaar transport, maar ook voor pallets en complete ladingen.

Dagelijks transport naar en van Hongarije

Op zoek naar een transportbedrijf voor alle transport naar Hongarije? We gaan mee met de nieuwste ontwikkelingen, zijn AEO-gecertificeerd en werken conform alle douaneformaliteiten. Daarnaast werken we met een geïntrigeerd stelsel vergunningen voor alle soorten invoer, doorvoer en uitvoer binnen Europa. Bij Beijer Transport & Logistics bent u dus verzekerd van vakkundige dienstverlening. Op die manier zorgen wij ervoor dat u zich volledig kunt richten op uw core business. Wij verzorgen de volledige communicatie en uitvoering van al uw transport naar Hongarije.

Meer informatie over transport naar Hongarije?

Op onze website vindt u alle informatie over transport naar Hongarije en andere Europese bestemmingen. Wilt u dat wij uw transport van begin tot eind regelen? Of wilt u meer informatie over onze werkwijze, dienstverlening en kosten? Neem dan contact met ons op, dan informeren we u over de mogelijkheden. We lossen graag samen met u uw logistieke ‘hoofdbrekens’ op en helpen u aan de efficiëntste oplossing voor transport naar Hongarije en andere Europese landen.

Belangrijke informatie betreffend het transport in Hongarije:

BTW tarieven
Normaal tarief: 20%

Toegestane maximum afmetingen en gewicht m.b.t. transport
Hoogte: 4,00 m.
Breedte: 2,55 m.
Maximum gewicht: 40 ton

Nationale feestdagen
1 Januari (Nieuwjaarsdag)
15 Maart (Dag van de Revolutie)
Pasen
1 Mei (Dag van de Arbeid)
Pinksteren
20 Augustus (Dag van de Grondwet)
23 Oktober (Dag van de Republiek)
1 November (Allerheiligen)
25 December (Kerstmis)
26 December (St. Stephans Dag)
Feestdagen zonder datum veranderen elk jaar

Rijverboden transport in Hongarije
Er zijn geen rijverboden op feest- of zondagen.

LEES MEER