Wekelijks transport naar en van Estland

van Talinn tot Tartu, van Virtsu tot Narva

Voor betrouwbaar en veilig transport is Beijer Transport & Logistics ‘thuis’ in heel Europa, dus ook in Estland. Dankzij duurzame allianties met lokale transporteurs en koeriersbedrijven weten we in geheel Estland de weg, waarbij we de regie strak in eigen handen houden. Via vaste lijndiensten bieden we dagelijks transport voor zowel groupage als complete ladingen naar en van de grote steden en de verste uithoeken van Estland.

Frequentie en looptijden

Groupage – stukgoed; Deelpartijen – Compleet vrachten;
Vertrek:
Standaard looptijd:
2x per week
3-5 werkdagen
Vertrek:
Standaard looptijd:
dagelijks
2-3 werkdagen

Express- en koeriersdiensten Estland

Beijer Transport & Logistics kan uw zending naar en van Estland per express service vervoeren. Daarmee kunnen we op elke gewenste bestemming de looptijd verkorten. Inzetbaar voor klein en minder zwaar transport, maar ook voor pallets en complete ladingen.

Toegestane afmetingen voor transport naar Estland

Als u transporteert naar Estland dient u zich aan een aantal algemene regels te houden. Zo gelden er regels voor maximale afmetingen en gewicht. Voor transport naar Estland geldt een:

  • maximale hoogte van 4 m
  • maximale breedte van 2,5 m
  • maximaal gewicht van 44 ton

Voor Estland wordt een normaal BTW-tarief van 21 procent gerekend en een verlaagd BTW-tarief van 6 procent. Laat u uw transport over aan Beijer & Logistics? Dan bent u verzekerd dat uw transport goed zal aankomen op de plaats van bestemming. Het AEO-certificaat ‘Douanevereenvoudiging & Veiligheid’ waarover wij beschikken geeft aan dat we alle douaneformaliteiten verzorgen en over vakkennis van hoog niveau beschikken.

Daarnaast werken wij uitsluitend met een geïntegreerd stelsel vergunningen voor de invoer, uitvoer, doorvoer en opslag voor al het transport.

Vrijblijvend contact over transport Estland

Bij vragen omtrent het transport naar Estland of andere Europese landen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij begrijpen dat het vinden van een goede transporteur tijd, energie en vertrouwen vergt. Beijer Transport & Logistics neemt daarom ook graag al uw 'hoofdbrekens' op zich. Samen zoeken we naar de beste en meest efficiënte oplossing voor transport van en naar Estland of andere Europese bestemmingen.

LEES MEER